Bemutatkozás

Meiszterné Südi Mária vagyok. Mérlegképes könyvelőként dolgozom, mióta csak emlékezni tudok rá. Majd húsz éves számviteli gyakorlatomból  tizenöt esztendőt könyvelőirodában dolgoztam. Munka mellett képeztem magam, így mérlegképes könyvelő, bérügyintéző és TB ügyintéző végzettséget szereztem. Jelenleg családi vállalkozásban indított Kft-énk keretein belül végzem munkámat Fejér megye területén. Számomra alapkövetelmény a szakmailag precíz könyvelés és a bevallások határidőre történő beadása. De ennél jóval többet próbálok adni ügyfeleimnek, mert a mechanikus könyvelés helyett valódi támogatást kívánok nyújtani. Rendszeres tájékoztatással, időszakos “eredmény kimutatással”, adókímélő megoldásokkal is segítem a cégek eredményesebb működését.
Munkámat felelősséggel végzem, sokéves tevékenységem alatt még egy ügyfelemnél sem állapított meg adóhiányt, bírságot az adóhivatal. Hiszem, hogy ehhez jelentősen hozzájárul partnereimmel kialakított bizalmi kapcsolat is, a jó együttműködés, mert ez minden jó munkához szükségeltetik. 
Cégünk felelősségbiztosítással rendelkezik, ezért ha hibázok, én fizetek Ön helyett. Szerződés alapján dolgozom, számlát adok.
Versenyképes árakkal várom, amelyet a munka mennyisége alapján határozok meg, és valamennyi szolgáltatást tartalmazza. Csak a rendkívüli, eseti feladatokért kell pluszban fizetnie (pl, önrevízió az Ön hibájából, évközi mérleg hitelkérelemhez stb.). Hosszú távú kiszámíthatóságot biztosítok a szolgáltatások és a havidíj terén is. Szükség esetén a könyvelési anyag szállítását is megoldom.